Hari ini

November 9, 2007 at 5:07 pm Leave a comment

Uarghhh, so sleepy… had my lunch at sugar bun tabuan jaya.. Don’t even have the idea why I went there for lunch… original plan was to visit home and get my badminton racket… Mungkin bangun quite early since we stay at my sisters house and quite far from my kilang. So after another night of a unique arrangment pieces of symphony orchestra i pity the new neighbours becuase they have to hear the music of snoring which came under one roof. I bet every members of my family snores like the sound of thunder. Not thunder cat, bu the real thunder or kilat. Ezra and Megan are both inthe music pieces too, though Megan snores like a picolo sound and Ezra makes flat flute tone. The rest of us (the uncle) make a Bb(flat) trombone sound while my sister make a loud sharp gong sound and nevertheless, my father makes a loud bass sausaphone sound and when everyone sleeps, a masterpiece is born. Hehehe!!! Is it genetic ? I hope there’s a cure for snorers or else, …#^$^#^%.Only God knows.
Enough about that, malu jugak sya tapi ini adalah pengakuan benar hehehe.. lepas minum satu cawan kopi, terus sya bawa kreta kluar rumah menuju ke kilang. Perjalanan adalah i think 10 minute lebih lama dari biasa walaupun tanpa kesesakan lalu lintas yang amat teruk. But something happen this morning where accident happened infront of me ( i think this is for the 2nd time ) where a motorbike kena langgar oleh sebuah kreta honda dan akibat inersia, pembonceng terplanting dengan muka menghadap ke jalan raya lalu terheret about 3 meter ke depan didahului mukanya yang parah… I stopped my car to give help but due to time constrain, i left for kilang. For the previous incident, it was due to slippery road where the pembonceng suddenly fell down fro his bike, Thank God i managed to turn the wheel more to the right else he’d be the victim of road accident, hit by a red automatic kembara.. huk huk hk.. saya sendiri pernah mengalami kemalangan, itupun dilanggar orang dari belakang, masa tu pepriksaan SRP 1991 where my kakak Doli ada STPM dan pagi tu Doli drove us to the school and then it happend dalam sekelip mata saja, dan kejadian ini melibatkan 4 bua kereta kesemuanya and Thank God again, nobody got injured… Sya pun tidak da apa apa dan selamat sampai di sekolah dan alhamdulilah dapat ikot orang exam. Accident sya yang kedua ialah ketika bercuti dari Uni, terlanggar lori pulak malam tu, apa lagi, sya pecut lah pandu lari, nasib lori tu takda pa pa, yang teruk kreta bapak aku… sampai jak di rumah, dengan doa serapah sebelum sampai, mulalah sya merepot kpd tuan empunya kereta. Puji Tuhan, bapa kool ajak,macam takda pa pa… aku pun hepi lah.. hehehe. Dan terlas skali ialah aku melanggar teksi, tu pun waktu aku dah graduate dan dah kerja ponn…  But i can say that, i regreat for being careless and ignorance dan skarang sya berjanji mesti drive dengan berhati2 sbab nyawa tak ternilai harganya…

Advertisements

Entry filed under: My Memory Lane.

Pindah Rumah Golden Weekends

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

November 2007
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Recent Posts

Visitors count since July ’07

site stats

%d bloggers like this: