Again ?

November 16, 2007 at 8:17 pm Leave a comment

Hari ni, lembau (malas) juga nak kerja, so what i did ? Before I answer, just to criter2 cikit.. Lepas main badminton semalam, lompat sana lompat sini, kena smash lagi tu, bahagian wound aku yang masih jelas kelihatan pun aku terlupa akan kewujudannya kat situ… aku pun dapat tidur dengan nyenyaknya.. Badan sungguh segar, then pagi tadi, waduuuuh, sakit betul tangan, kaki dan seluruh badan. Ingat terlupa untuk warming up, tapi ada jugak.. tentu dah lama tak main ni.. So sampai ofis, jengok pesakit (mesin yang aku operate semalam) skejap, oh.. rupa2nya dah ada production dan dah bangun.. cuma nak monitoring saja.. So , nengok data2 yang terkumpul dari malam tadi dan buat analisis sebelum declare sehat sepenuhnya.. oh, i really need more time for MORE data… so tulis lah email pada si itu dan si ini… lepas tu, malas saya mula datan lagi… jam 11.30am, pecut terus ke kreta, dan pulang umah, ambik Megan, Ezra and mom, bawa ke kota padawan and met my elder sister Ivy and anaknya Nevin yang baru SPM, dan Neville yang baru dapat keputusan UPSR nya semalam and we had lunch together gether.. Pas tu, sembang2 kosong, umpat sana umpat(halal punye lerrr) sini.. tak sedar, jam dah kol 2 petang.. pas tu balik umah, mandi, terus tido… sampai jam 5.00… So what i did ? Another suti lagi lorrrrrrrr…… Tapi aku rasa sungguh segar skarang.. HAPPY PRODUCTIVE WEEKENDS ALL!

Advertisements

Entry filed under: My Memory Lane.

Badminton Ingin Bersamamu

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

November 2007
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Recent Posts

Visitors count since July ’07

site stats

%d bloggers like this: