Ilek

November 19, 2007 at 9:09 pm Leave a comment

Emm, sedap tol ice cream burger ni… tengah update blog malam ni sambil dengar Marsya nanyi lagu ingin bersamamu.. wuhu… jiwangnya aku… dari pagi tadi aku dah jiwang.. takda mood nak kerja, bagus juga jam cepat berlalu.. petang terus ku pecut balik umah… mandi, terus makan ayam kurma yan bapa masak.. sodap hingga nak lagi… so aku makan satu lagi drum stick ayam kurma tanpa was2..hehehe.. Skarang aku tengah main gitar, cari kord untuk lagu ingin bersamamu.. mudah jugak kord dia ni.. cuma alunan musiknya yang sungguh istimewa buat saya lebih jiwang sebab ia meningatkan saya tentang seseorang yang pernah saya suka..

Sempat suruh ezra ambik gambar pakai camera handphone.. Nampak gelap cikit lerrr.. steady aku.. pake sarong lagi tu.. yang belum steady ialah si ezra pula yang tangannya masih bergetar2 ambik gambar ni.. lap top atau dalam bahasa melayu, komputer riba aku letak kat sebelah… mana tau, ada jugak orang ingin chatting malam2 camni.. Oklah.. nak ciao dulu.. nengok tv.. doa pada Tuhan jak agar esok, ada semangat nak kerja lebih rajin lagi..

Advertisements

Entry filed under: My Memory Lane.

Farewell Alex Yikes, i’m done!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

November 2007
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Recent Posts

Visitors count since July ’07

site stats

%d bloggers like this: