Yikes, i’m done!

November 21, 2007 at 8:31 pm Leave a comment

Bangun pagi awal hari ni, pi lkerja jam 5.00 pagi, sebelum pi, sempat masak mi goreng dua bungkus, pas tu baru perut kenyang.. brsemangat pi kerja, ntah aku dapat cukup tido ke tidak, mana tak, jam 1pagi call kilang, ada masalah kat mesin tu.. pas tu , tido pun tak nyenyak.. ah lantaklah.. jam 7.00 malam pecut gi tabuan jaya, makan KFC.. rupa2nya, kalau aku stress, aku kuat makan.. o gitu.. banyak nya stress akuuuuu.. ha, baru korang tau!! Tapi layanan KFC sana memang cepat dan memuaskan, kalau pekerja situ mintak polis, sure dapat punyerr..

Ramai juga orang berbaris kat depan kaunter tapi setiap layanan diberi dengan senyuman yang manis dan percuma pula. Sempat aku ambik gambar pakai kamera nokia aku yang kurang jelas tu… Makan dinner plate + tapau kentang dengan xtra cheese…, pas tu beli DVD cetak rompak, untuk ditonton malam ni.. esok aku malas turun kerja dah.. ambik cuti rehat.. hahaha.. bole nonton movie sama ezra & beth kat umah… nengok citer hantu.. huuhuu.. aku masih kat upis ni, dari tabuan jaya balik terus ke kilang.. update blog lerrr, pas tu smbung balik kerja.. ntah sampai jam brapa, allahualam!.. Hmm, sempat juga aku nengok pokok krismas kat hujung upis .. dah bernyala rupanya api kelip tu.. ambik gambar satu..  nkechik!

Advertisements

Entry filed under: My Memory Lane.

Ilek Kerja larut malam

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Calendar

November 2007
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Recent Posts

Visitors count since July ’07

site stats

%d bloggers like this: